Over ons

St. PMP

is een vrijwillige organisatie voor alle mantelzorgers, door mantelzorgers. En heeft als doel het ondersteunen van mantelzorgers. Bij St. PMP kunt u terecht voor informatie, advies en persoonlijke begeleiding, emotionele steun, en ondersteunen bij het verkrijgen van overname van regeltaken of respijtzorg.

 

St.PMP

helpt u verder. En zet zich in voor mensen met en zonder mantelzorger.
Ook jonge mantelzorgers die thuis opgroeien met een langdurig ziek, verslaafd of gehandicapt gezinslid kunnen terecht bij St.PMP

 

Mezzo


St.PMP heeft een lidmaatschap bij Mezzo. Hierdoor kan het St. PMP gebruik maken van de kennis en het netwerk van Mezzo. En mantelzorgers nog beter voorzien van advies en ondersteunen waar nodig.

Mezzo zet zich in voor mensen die langdurig en onbetaald voor een ander zorgen. Als familielid, buur, vriend of ‘gewoon’ uit solidariteit. Mezzo behartigt hun belangen en geeft ondersteuning, zodat zij hun belangrijke werk kunnen blijven doen.

 

JMZPro

St.PMP heeft een lidmaatschap bij JMZPro. JMZ PRO is een zelfstandig netwerk voor professionele ondersteuners van jonge mantelzorgers in het noorden van Nederland.

 

St. PMP

behartigt lokaal de belangen van mantelzorgers in de gemeente Pekela. Zij werkt samen met lokale zorg-en welzijnsorganisaties.